Stelling van de Week: EA gaat Jedi Fallen Order verneuken

Het is weer tijd voor een nieuwe Stelling van de Week! Vorige week werd Star Wars: Jedi Fallen Order met veel bombarie aangekondigd tijdens Star Wars Celebration in Chicago, maar niet iedereen is even enthousiast hierover. Tom is bang voor de invloed van EA, na debacles als Anthem en Battlefront 2 is het vertrouwen volledig weg. Voor Peter is het glas half vol en wil heel graag dat het wel goed komt met de game.

Laat ons vooral weten wat jij denkt van de stelling en laat vooral een nieuwe stelling achter als je wilt weten wat wij ergens van vinden!

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Tja ik snap Tom wel, als je kijkt hoe EA zich bemoeit elke keer met de makers van hun games dan is het gewoon niet goed te praten.

  Jaren geleden maakte EA er al een op ze Rotterdams gezegd een Tering zooi van met het opkopen en sluiten van studio`s en het verkloten van die games daarvan, toen is het een tijdje (mijn mening) goed gegaan. Ik kreeg het idee dat ze geleerd hadden van die fouten want EA leverde in samenwerking met hun Studio`s mooie en leuke games af maar als je naar de laatste paar jaar weer gaat kijken komt dat oude EA weer boven water (niet langzaam maar snel), Anthem is er zo 1 die letterlijk verneukt is want wat keek ik uit naar die game en wat was ik blij met de Alpha en Demo omdat als die er niet waren geweest ik dat gedrocht had gekocht.

  Ik hoop echter wel dat Peter ze zin kiijgt en dat het goed gaat komen niet alleen met deze game maar met alle toekomstige games die vanuit EA gereleased worden.

  We gaan het afwachten.

 2.   
  mmx's avatar

  Nou swbf2 vind ik niet slecht en met de nieuwe komt het best goed.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @MaTriXX: anthem daar zeg je idd wat ik weet niet of je evolve nog kent is geloof ik niet van ea maar die game kent wel enige vergelijkenissen en ziet dr veeeeeeeel beter uit

 4.   
  MaTriXX's avatar

  @the ultimate gamer boss:

  Ik ben niet echt een MP speler, echter games als The Division en Destiny vond ik geweldig om samen met mijn vrouw te spelen. Anthem was er 1 waar we naar uit keken maar ugh :D.

 5.   
  darroox's avatar

  Op 1 of andere manier heb ik totaal geen hype voor deze game en ik denk dat het gaat floppen, terwijl Battlefront 2 zeker met supermacy mode best wel leuk is, zelfs mijn neefje heeft voor 4 euro de game gekocht.

 6.   
  Kamelot2's avatar

  Ea verneukt alles

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @MaTriXX: en daar vind ik het juist jammer dat games zoals the d geen ofline sp hebben

 8.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @the ultimate gamer boss: Je kunt ook prima in je eentje met “the D” spelen. Meestal leren ze je dat in het tweede jaar biologie.

  Gaat overigens ook op voor de twee Division-games.

 9.   
  Petor's avatar

  @Tom Kauwenberg: Damn moest zo hard lachen omdat ik m pas na vier keer lezen snapte… Domheid is zo grappig

 10.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @Tom Kauwenberg: ik bedoelde the div die game is online only had gewoon een ofline sp in moeten zitten zelfde held voor wildlands alleen daar is het te omzeilen wel een beetje aardig blijven hier jullie