Havana nu speelbaar op de PTR van Overwatch

Afgelopen dinsdag is het Archives event live gegaan met de nieuwe missie Storm Rising. In deze nieuwe missie verkennen we de straten van de Cubaanse hoofdstad Havana. Er is nu bekendgemaakt dat dit de nieuwste map voor Overwatch gaat worden.

Tijdens Storm Rising hebben we kennis gemaakt met Havana. Hier zien we de stad in slechtere tijden, aangezien er een hevige orkaan op komst is tijdens de nieuwe missie. Op de PTR (public test region) van Overwatch is Havana momenteel speelbaar tijdens de zonnige momenten die de stad rijk is. De map is een zogeheten Payload-map. Hierbij is het de bedoeling dat een voertuig van A naar B wordt geleid. Voor de spelers die bezig zijn geweest met het nieuwe evenement zullen de rum distilleerderij en het kasteel aan het strand een bekend gezicht zijn. Benieuwd hoe Havana eruit ziet in een zonnige setting? Bekijk dan de trailer die Blizzard heeft uitgebracht.

Momenteel kan er kennis met Havana worden gemaakt tijdens het Archives-evenement. Ook kunnen pc-spelers de map uitproberen in de PTR. Over enkele weken wordt de nieuwe map toegevoegd aan de reguliere game voor alle platforms.

Wil je Overwatch proberen? Dat kan! Tot 23 april is de game gratis te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren