Prijsvraagvrijdag: win toegang tot de Assassin’s Creed VR Escape Room!

Iedere vrijdag staat het knusse Gamersnet weer in het teken van Prijsvraagvrijdag, in samenwerking met Ubisoft. Gedurende vierentwintig uur is dit je plekje om een handvol leuke Ubi- en -games te winnen, simpelweg door een reactie achter te laten…

Deze week dingen kanshebbers van Prijsvraagvrijdag mee voor een wel erg bijzondere prijs: exclusieve toegang tot Beyond Medusa’s Gate, een nieuwe escape room volledig in Assassin’s Creed Odyssey-stijl! Laat je transporteren naar een virtuele Griekse wereld, temidden van VR-World in Breda.

Beyond Medusa’s Gate opent voor het publiek pas op 7 mei, maar de Prijsvraagvrijdag-winnaar wordt op 6 mei aanstaande al uitgenodigd voor een eerste VR-ervaring van de puzzelkamer. En ja, uiteraard mag de winnaar tot drie vrienden meenemen om sámen de kamer te trotseren.

Kan jij drie betrouwbare kameraden verzamelen om 6 mei in Breda door VR te avonturieren? Dan weet je wat je te doen staat!

Meedingen op de prijs van deze week is simpel! Laat een leuke reactie achter op dit bericht en/of de #Prijsvraagvrijdag-tweet op ons Twitter-account en je maakt automatisch kans!

 1.   
  RooddePanda's avatar

  Wat een super vette prijs! Ik ben altijd van de escape rooms geweest, maar een vr puzzle room klinkt wel super leuk en uitdagend in de oren! Ik ben benieuwd hoe snel mijn vrienden en ik de kamer kunnen oplossen en medusa kunnen verslaan. Ik hoop dat ik win..

 2.   
  Mike2165's avatar

  Altijd al een escape room willen doen, Maar dan nu in combi met VR Geweldig.
  Ik weet niet wie ik mee moet nemen, Waarom gaan jullie niet mee Tom & Peter, Lijkt me leuk.

 3.   
  donselaar's avatar

  super nice, ik doe mee 🙂

 4.   
  hernieuw's avatar

  Leuk om die escape te kunnen maken.

 5.   
  dannyelske's avatar

  Ik wist niet dat het bestond, lijkt me wel super gaaf!

 6.   
  Tinuzz's avatar

  Hele gave prijs om te winnen! Lijkt me heel vet om dit een x te doen

 7.   
  Papachico's avatar

  Ik doe zeker mee! Super vet!

 8.   
  mheiden21's avatar

  Vet, ik neem gewoon de GN redactie mee!

 9.   
  huntedjohan's avatar

  breda is me net te ver. maar zou t wel gaaf vinden. weer s wat anders dan een standaard escape room.

 10.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Sucses lieve mensen

 11.   
  ArcheoloogNoud's avatar

  Supper vette prijs! Ik ben een grote fan van Assassin’s Creed, van het oude Griekenland en van Escape Rooms dus dit is echt de ideale activiteit voor mij!

 12.   
  mheuzen's avatar

  Ben al vanaf AC2 fan van deze serie, heb er al vele uren in zitten ondertussen. Zou graag eens zelf in de huid willen kruipen tijdens een VR sessie!