Brute launch trailer Mortal Kombat 11 verschenen

Aankomende dinsdag kunnen we eindelijk aan de slag met Mortal Kombat 11 en is het tijd om flink wat mensen letterlijk uit elkaar te meppen. Warner Bros. en NetherRealm willen de fans nog één keer goed teasen met een brute launch trailer.

In de trailer is er meer van het verhaal te zien, waarin we verschillende vechters als Scorpion en Sub-Zero zien, in verschillende fasen van hun leven. Tijdmanipulatie lijkt een groot thema in Mortal Kombat 11 en gelukkig voor ons gaat de trailer qua muziek ook terug in de tijd. De track die je hoort in de trailer is een remix van de zo geliefde themesong, Techno Syndrome.

Spelers op PlayStation 4, Xbox One en pc hoeven nog maar tot aankomende dinsdag te wachten. Ben je van plan de game op Nintendo Switch te checken, dan moet je nog even geduld hebben tot 10 mei. Ook maak je kans om Mortal Kombat 11 bij ons te winnen! En als je jezelf snel inschrijft voor de GN Weekly, dan maak je nog meer kans op de Premium Edition van de game.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Godamn, ze hebben eigenlijk eens de orginele MK theme song gebruikt ipv weer zo’n nietszeggende licensed nummer. 1+ Alleen daarvoor al. xD

  Plus het verhaal ziet er zeer intresant uit.

 2.   
  jessyenmelissa's avatar

  Just… WOW!