Over PlayStation 5 en de Xbox One “SAD” | Gamersnet Podcast #57

Ondanks enige haast staan Peter en Tom, later bijgestaan door Mike, alsnog startklaar om je het weekend weer in te leiden. In aflevering #57 van de Gamersnet Podcast bespreken we als altijd onze avonturen van afgelopen week, met uitgebreide discussie over het belangrijkste nieuws en recente games.

Zo halen Peter en Tom de aankondiging van de omstreden Xbox One S All-Digital aan, maar strijkt Mike ook al snel neer om de verwachtingen van de PlayStation 5 uiteen te zetten. En al snel blijkt: voor de ene console is een boel meer te zeggen, dan de ander.

Daarnaast bevraagt de tactische Peter onze Mike naar hartenlust over zijn Anno 1800 review. Wat is er nieuw aan deze zoveelste strategieverschijning, maar vooral: wat maakt dit deel zo ontzettend sterk?

En natuurlijk kunnen we ons niet stilhouden over Disney’s redemption rondom Star Wars van vorig weekend. Wat stelt liefhebbers van de franchise hoopvol, en mogen we wel net zo hoopvol zijn voor het aldaar onthulde Star Wars Jedi: Fallen Order?

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren