Forza Street gratis te downloaden op Windows; Android en iOS volgt

Even geleden al uitgelekt, maar nu alweer realiteit: Forza Street, de gratis te spelen spin-off van de Forza-serie. Sinds gisteravond is de free-to-play game binnen te halen op (mobiele) Windows 10-apparaten. De beloofde versies voor Android en iOS zijn nog altijd onderweg.

Forza Street was oorspronkelijk nooit onderdeel van Xbox’ befaamde racefranchise. De game ging voorheen door het leven als Miami Street, een titel van ontwikkelstudio Electric Square, een van de partijen die recentelijk onder het Xbox Game Studios-vaandel kwam te staan. In samenwerking met Turn 10 Studios doopten zij hun mobiele titel om tot een spin-off in de Forza-reeks.

De gratis Windows 10-lancering van de game werd bijgestaan door een vlotte trailer, die al wat laat zien van de dragrace-achtige gameplay en het Midnight Club-esque overkomen:

Op het moment van schrijven bevat Forza Street, in tegenstelling tot andere games in de franchise, geen multiplayer of freeroam. De gameplay beperkt zich vooral tot korte, nachtelijke straatraces in Miami, wat meer aandoet als het smartphone-gerichte Asphalt.

Forza Street is vanaf nu gratis te downloaden op de Microsoft Store.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren