Firstlook Festival 2019 vindt 5 en 6 oktober plaats in Utrecht

Inmiddels vaste kost voor het Nederlandse najaar: Firstlook Festival. Ook anno 2019 komt de grootste game-beurs van ons kikkerlandje terug naar de Jaarbeurs Utrecht, ditmaal op het weekend van 5 en 6 oktober. Toevalligerwijs zijn dat precies dezelfde dagen als het Belgische GameForce 2019 in Mechelen.

Middels een bijzonder geeky teaser werd de jaarlijkse terugkeer van Firstlook Festival uit de doeken gedaan. Daarbij werd bekend dat de online kaartverkoop op 25 april aanstaande aan zal vangen, uiteraard via de officiële Firstlook Festival website.

Het concept van Firstlook Festival blijft dit jaar vrij onveranderd. Op zowel 5 als 6 oktober wordt de Jaarbeurs Utrecht afgeladen met nieuwe games, goodies, gadgets, hardware, een stevige portie cosplay en zelfs wat esports. De precieze inhoud van dat alles is nog onbekend, maar de verwachting is dat legio games, een handvol toernooien en tientallen winkelkraampjes menig bezoeker van een gevulde dag kunnen voorzien.

Welke (nieuwe) games precies speelbaar zullen zijn op Firstlook Festival 2019 blijft vooralsnog ook een mysterie. Mocht je specifiek daar benieuwd naar zijn, dan vraagt de organisatie je hartelijk om hun Twitter, Facebook of Instagram in de gaten te blijven houden.

Ben jij dit jaar aanwezig op Firstlook Festival, of wacht je nog even af voordat je knopen doorhakt voor de ene of de andere lokale game-beurs?

  1.   
    QTxJess's avatar

    Heel treurig