‘Vervolg God of War én Horizon Zero Dawn zijn in de maak’

Waar het de komende dagen bijna geheel in het teken zal gaan staan van de aankondiging voor Star Wars Jedi Fallen Order, die morgen officieel wordt onthuld, kon Janina Gavankar het niet laten om al een tipje van de sluier te ontdoen over een geheel andere game.

Op de beursvloer raakte Gavankar, die in Star Wars Battlefront 2 de hoofdpersonage Iden Versio vertolkt, namelijk in gesprek met een cosplayer die verkleed was als haar personage.

In datzelfde gesprek vertelde de cosplayer dat Gavankar de reden is dat ze Horizon Zero Dawn is gaan spelen, in de DLC The Frozen Wilds vertolkt zij namelijk de rol van Taitai. Hierop antwoordde Gavankar het volgende:

It’s incredible, wait until you see the sequel. You’re gonna die – I know some secrets! – You’re gonna die.

Waar in eerste instantie nog werd gedacht dat daarmee alles was gezegd, kwam Jason Schreier als een ware atoombom bij de reacties nog even inslaan over een geheel andere game:

I don’t want to give you too much shock at once, but there’s gonna be another God of War, too.

Hoewel het nog zeer onduidelijk is wanneer het vervolg op Horizon Zero Dawn én God of War precies zullen verschijnen, is dat hoogstwaarschijnlijk pas met de komst van de PlayStation 5.

Op het moment van schrijven is het nog twee maanden voordat de E3 begint, waar PlayStation overigens bij afwezig zal zijn, mogelijk krijgen we dus de komende maanden veel meer informatie over deze games via State of Play. Houd Gamersnet dus goed in de gaten voor al het laatste nieuws omtrent deze games!

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  T mag dan nog even duren maat voor beide games ben ik ready

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Ik ben tot in het diepst van mijn wezen geschokt door dit nieuws.

 3.   
  SaiyanMaster's avatar

  I don’t want to give you too much shock at once, but there’s gonna be another God of War, too. Jaaaa.. No shit Sherlock

 4.   
  mattioza's avatar

  Vooral de opvolger van Horizon Zero Dawn is nieuws, was de vraag waar Guerrilla Games het afgelopen jaar/jaren mee bezig was en we kunnen wel stellen dat we het nu weten. Wie weet als launch-titel van de PS5.
  Opvolger God of War was al duidelijk na het nieuws dat er geen DLC komt omdat het te groot aan het worden was voor DLC.

 5.   
  Papachico's avatar

  Dit nieuws zag ik niet aankomen, totaal niet…

  Persoonlijk heb ik een vaag gevoel dat er ook een Division 3 komt. Ja nieuws is nieuws maar kom op, dit wist iedereen toch allang?

 6.   
  Daniel Z's avatar

  @BearsRidingTanks: De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

 7.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Papachico: Ik snap dat aannames een heel eind komen, maar is het juist niet enorm fijn om ook de feiten/citaten op een rijtje te hebben?

  Kijk, we kunnen allemaal heel simpel aannemen dat The Division 3 ooit werkelijkheid wordt, maar dat wil niet zeggen dat we het gewoon maar stil moeten houden als die game daadwerkelijk aangekondigd wordt.

  Vooral later zijn mensen misschien benieuwd naar de eerste harde beweringen over een bepaalde game, of wanneer de geluiden eromheen voor het eerst opdoken. Om die dan maar niet te verslaan “omdat iedereen er toch al vanuit ging dat het zo is”, is ook te kort door de bocht. Nieuws draait niet om aannames, maar om de hardere beweringen.

 8.   
  tranceguy's avatar

  HZD 2 is nogal wiedes dat ze daaraan aan het werken zijn lijkt me. Dat weet iedereen al lang toch?

 9.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tranceguy: Lees de reactie boven je eigen reactie voor onze motivatie achter nieuws wel of niet verslaan, hoe aannemelijk het ook is.