Sekiro: Shadows Die Twice meer dan 2 miljoen keer verkocht in 10 dagen

Sekiro: Shadows Die Twice is bijzonder populair. Niet voor niets was Amador enorm lovend over de game in zijn geschreven review en video review. Ook qua verkopen is de game heel goed bezig. Volgens uitgever Activision is Sekiro: Shadows Die Twice in slechts tien dagen tijd al twee miljoen keer verkocht.

Op de dag van de release was Sekiro: Shadows Die Twice zelfs de meest bekeken game op Twitch. Niet minder dan 631 miljoen minuten aan gameplay werd bekeken in het eerste weekend na de release. In de eerste week noteerde de game zelfs 1,1 miljard minuten aan bekeken streams op Twitch.

Heb jij Sekiro: Shadows Die Twice gespeeld? Of hoop je net als Peter op een makkelijke modus? Laat het weten in de reacties! De game nog niet in huis? Schrijf je dan direct in voor GN Weekly en maak kans om de game te winnen!

  1.   
    dannyelske's avatar

    Heb hem ondertussen ook gekocht, en inderdaad hij is niet makkelijk. Je komt wel verder in kleine stapjes. Een easy mode is mss wel goed maar het moet ook weer niet te easy zijn.

  2.   
    Papachico's avatar

    Als er een easy mode komt, speel ik em alsnog op de moeilijkste. Misschien kan je die hele moeilijkheidsgraad wel een “genre” noemen. Achja, mensen die klagen over een moeilijkheidsgraad zijn imo dezelfde mensen die klagen over exclusives op een bepaald platform. Zie je ook met World of Warcraft. Moeilijkheidsgraad naar beneden halen zodat elke casual alles kan halen net als de hardcore player. Verkrachting van een spel. Hoop dat From Soft dit nooit gaat veranderen. Ik ben trots op mn Bloodborne platinum enkel wegens de moeilijkheidsgraad. Als een kind van 6 dit ook kan halen op een easy mode, verpest het wel t gehele trophysystem op dit gebied.