Reigns: Game of Thrones verschenen op Nintendo Switch

Over enkele dagen is het zover: dan begint het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Mocht je niet kunnen wachten én in bezit zijn van een Nintendo Switch, is er goed nieuws: je kunt het spelletje Reigns: Game of Thrones oppakken. De game verscheen eerder al op pc en mobiele apparaten, maar heeft in de aanloop naar het achtste seizoen pas de weg naar de Switch gevonden.

In Reigns: Game of Thrones regeer je je koninkrijk als bekende personages uit de serie, zoals Sansa Stark, Jon Snow of Cersei Lannister. Daar komen natuurlijk de nodige politieke intriges en gevaren bij kijken. Je besluiten maak je door kaarten van de andere personages naar links of rechts te swipen. Uiteindelijk is het uiteraard de bedoeling dat je op de Iron Throne terechtkomt en de gevaren van de winter weet te overleven.

Voortaan is het dus mogelijk om de queeste voor de ijzeren troon in je woonkamer te beginnen, om hem vervolgens op je porseleinen troon te voltooien. Check hieronder de releasetrailer van de Switch-versie van Reigns: Game of Thrones.

Meer Reigns: Game of Thrones

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren