Dove streamer bereikt Top 500 in Overwatch

Het is voor veel gamers een kleine nachtmerrie: gamen zonder geluid. Het is voor de Twitch-streamer MaxGaming76 helaas de realiteit, vierentwintig-zeven, 365 dagen per jaar. Des te bijzonder is zijn prestatie om door te dringen in de Top 500 van Overwatch.

Een competitieve shooter zonder geluid is toch een bijzonder irritante gewaarwording. Zo ben je niet in staat om de vocale aankondigingen te horen wanneer er een Ultimate wordt gestart en ook is snelle communicatie binnen het team haast onmogelijk. Dit weerhield de Oekraïense Maxim er niet van om niet alleen Overwatch te spelen, maar dit ook nog eens te streamen op Twitch.

Recentelijk bereikte de twintigjarige gamer de Top 500 in Blizzards populaire schietspel. Hoe dit precies ging is te zien op een reeds uitgezonden Twitch-opname. De Moira main staat met een Competitive score van 4237 op de 482e plek van alle Overwatch-spelers.

Een enorme prestatie, als je het ons vraagt. Maxim is hiermee een enorm voorbeeld om te laten zien dat ook gamers met een beperking enorm veel kunnen bereiken.

Hoe gaan jouw huidige potjes Competitive? Kom jij in de buurt van Maxims scores op het leaderboard of laat jij je score toch liever verborgen voor je vrienden?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren