Update: ‘Nieuwe Assassin’s Creed speelt zich af tijdens Vikingtijdperk’

Update:

Twee verschillende betrouwbare bronnen, die bekend zijn met de Assassin’s Creed game die in 2020 moet verschijnen, hebben bij Kotaku enkele maanden voor dit bericht gemeld dat de nieuwste game onder codenaam Assassin’s Creed Kingdom door het leven gaat.

Diezelfde bronnen vertellen ook dat Vikingen aanwezig zullen zijn in de nieuwe game. Daarentegen is nog niet duidelijk gemaakt of je ze misschien in de pan moet hakken, of aan de kant van de Vikingen gaat vechten.

Na nader inspectie van de posters, die te vinden zijn in de Potomac Event Center, blijkt dat er zelfs nog meer te vinden is dan al bekend was. De onderkant van de poster geeft namelijk mogelijk meer vrij over hetgeen dat moet komen, zo is de volgende tekst te vinden:

The Myth of Odin, Fate of the Gods ‘Ragnarok’

Mogelijk speelt Ragnarok, de ondergang van de goden en de wereld, dus een zeer grote rol in de nieuwe Assassin’s Creed. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, zal op een later moment moeten blijken.

Origineel bericht:

Hoewel we dit jaar volgens Ubisoft nog geen nieuwe Assassin’s Creed hoeven te verwachten, draait de geruchtenmolen voor het nieuwste deel in de franchise al enige tijd op volle toeren.

In The Division 2 is onlangs een zeer interessante poster gespot door AliMorrisonudin. Op de poster is naast de tekst ‘Valhalla’, de hemel voor de Vikingen die in de strijd zijn gesneuveld, ook een Noorse god met in zijn handen de veelal terugkerende ‘Apple of Eden’ te zien.

De geruchten op het moment wijzen echter uit dat de nieuwste game, die de codenaam Legion volgens deze geruchten draagt, zich vooralsnog gaat afspelen in het oude Rome. Hiermee zou ook de huidige trilogie moeten worden beëindigd.

Toch is de kans nog zeker aanwezig dat we ‘Assassin’s Creed Kingdom’ krijgen, zo was al een keer eerder in Watch Dogs 2 een kleine trailer te spotten van een toen nog onbekende game. Nu weten we dat het gaat om de game Pioneer, de game die eerst geannuleerd bleek te zijn, maar dus toch nog in ontwikkeling is.

 1.   
  mmx's avatar

  Dit kan leuk worden .

 2.   
  LightFasher's avatar

  Klinkt als een interessante tijd, alleen hoop eigenlijk weer op een goede freerun locatie.

 3.   
  RikH's avatar

  Klinkt goed, AC blijft goed!

 4.   
  tijn80's avatar

  Hmmm, klinkt weer als een AC veel bootje varen.

 5.   
  RikZonderC's avatar

  Weer een gemiste kans. Geen Assassin’s Creed VOC editie. Lekker vanuit de zeven regio’s tellende Republiek met je gehele vloot overzeese handel drijven en de hele boel K O L O N I S E R E N.

 6.   
  JustB's avatar

  Hele vette setting en weer eens wat ‘ vernieuwends’!

 7.   
  Sa.'s avatar

  Toch blijf ik hopen op een setting in Azië. Ik denk dat het de serie heel goed zou doen om af te stappen van Westerse geschiedenis.

 8.   
  Daniel Z's avatar

  Dit zou voor mij een terugkeer naar de serie kunnen betekenen, mits het lekker speelt.