Eerste Raid voor The Division 2 verschijnt 25 april

Vandaag verschijnt de nieuwe content update, Tidal Basin, voor The Division 2 en introduceert een nieuwe stronghold. Verder komt ‘World Tier 5’ beschikbaar en geeft de mogelijkheid om meer invaded missions te spelen waarbij vijandige troepen uit de endgame de missies infiltreren die je al gedaan hebt en zodoende moeilijker te maken.

In onderstaande trailer zijn de eerste gameplay-beelden te zien en zien we de verschijningsdatum voor de eerste Raid in de game. Bovendien zien we vier nieuwe specialisaties voor spelers.

De nieuwe Raid zal op 25 april verschijnen en dit uiteraard voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Tinuzz's avatar

  Ziet er weer vet uit!

 2.   
  dandanna's avatar

  Nog een paar minuutjes en Tidal Basin is aan de beurt. WT5 here I come!
  (o.O)

 3.   
  Dedsec's avatar

  Ja ik vind jammer dat mensen geen zei missies willen doen, want dan ga je weer level omhoog en kun je weer een verhaal missie doen al worden je vijanden dan ook weer sterker, maarja het is toch wel een beetje mislukt allemaal, want je hebt mensen nodig die er gewoon niet zijn.

  Ubisoft heeft al een paar keer me avond verpest door dat ik geen mensen kom vinden voor een zei missie, en leuk dat het weer weekend is maar ik heb er niet zoveel aan nu.

 4.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Dan speel je toch wat apart…. in m’n eentje kan ik prima side mission en ook main missions doen hoor! Kwestie van de juiste wapens en skill power combineren. Elk wapen, rugzakje, kniebeschermer, holster, etc. kun je gewoon aanpassen naar je eigen smaak en zo het ultieme, haast onverslaanbare, karakter maken.

  Heb je de game op pc? Dan wil ik best een avondje meeknallen met je hoor…..!

 5.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Ja ik ben nou level 19, en ik zorg dan ook dat me gear en wapens dat level hebben, dus dat staat gewoon goed, en ik had ook nog een outfit van 10 euro gekocht waarin ik dan die skill overal in heb gedaan.

 6.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Ben nou level 24 en ik heb nog niemand gezien die in ze eentje even iedereen dood maakt, want dat zijn er gewoon teveel, dus ik denk dat je met een bug te maken hebt, want wat jij zegt kan gewoon niet.

  Waren die gele missies zeker ook geen probleem voor jou in The Division 1 ??

 7.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Nooit over ‘even’ gehad… en nee het is geen bug, hahaha… pfff! Het is gewoon prima mogelijk….. maar succes met spelen dan! 🙂

 8.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Jaja jij hebt zeker alles op geel staan ?? Nou ik geloof er niks van.

 9.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Haha, dan geloof je het niet… succes met de game, nogmaals…. je komt er wel 😉 Ik ben inmiddels World Tier 2 en ja, het is lastig…. niet onmogelijk. Wat meer gamen joh, ervaring opdoen!

  Hint: Turret & Seeker Mines gebruiken. Die kun je ook upgraden enzo…..

 10.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Ja ook dan heb je gewoon mensen nodig, want zie al heel vaak dat als ik ook dood ga, de rest bijna ook dood gaat, maar jij rent waarschijnlijk steeds weer terug naar het beging, want dat doe ik ook als iedereen dood is.