Voorjaarsuitverkoop in de PlayStation Store – hoge kortingen

PlayStation is zojuist begonnen met hun voorjaarsuitverkoop! Er zijn tientallen games en uitbreidingen in de aanbieding, maar vooral de relatief nieuwe games zijn natuurlijk extra interessant. Zo is Spider-man nu al te verkrijgen voor 39,99, kun je Far Cry New Dawn voor bijna de helft (29,99) binnenhalen en zijn ook Black Ops 4 en Assassin’s Creed: Odyssey in de aanbieding.

Bekijk hier de volledige lijst en laat ons vooral weten of je gebruik gaat maken van een of meer aanbiedingen! We zijn benieuwd!

 1.   
  tijn80's avatar

  Denk Dat ik de DLC Frozen Wilds voor Horizon nog aanschaf. Verder even niets voor mij. Merk dat voor toch behoorlijk wat aanbiedingen de fysieke game vaak goedkoper te krijgen is dan in de PS-store

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Sony moet dat prijsbeleid in de PS Store echt eens aanpassen. Games die een half jaar / heel jaar na release nog 70 euro kosten in de store en dan ‘afgeprijsd’ worden naar 40 euro is echt dikke onzin

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  @kiesmaarwa:

  Ja en daarom zie ik dus digital only consoles totaal niet zitten. Op disc zijn ze vaak stukken goedkoper.

 4.   
  Rolf31's avatar

  @fantasyfreak:
  Ik zie dat ook niet zitten. Totaal geen concurrentie meer dan. Nu heb je diverse winkels die wel eens stunten of een graai bak hebben. Digital only hebben Sony en Microsoft ed gewoon alle touwtjes in handen.