Borderlands 3 mogelijk in september beschikbaar

Op het officiële Twitter-account van Borderlands 3 heeft gisteren kortstondig een tweet gestaan waarin staat dat de game op 13 september zal verschijnen. Helaas is de tweet ook zeer snel weer verwijderd, maar gelukkig heeft een andere Twitter-gebruiker onderstaand screenshot gemaakt en geplaatst. Bovendien verscheen er een promotievideo op Twitter, maar ook die is inmiddels verwijderd en suggereerde dat de game via de Epic Games Store beschikbaar zal komen.

Fans twijfelen momenteel nog steeds of het om een 1 april-grap gaat, maar dit lijkt haast niet het geval te zijn. Gezien het feit dat de oorspronkelijke tweet zeer snel weer werd verwijderd, lijkt het erop dat Gearbox een echte tweet over de verschijning per ongeluk had geplaatst.

Borderlands 3 werd vorige week door Gearbox Software officieel aangekondigd met een trailer, maar een officiële verschijningsdatum werd niet uit de doeken gedaan. Morgen komen we hopelijk meer te weten over Borderlands 3, want dan brengt Gearbox meer informatie naar buiten via de officiële website.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren