Mario en Sonic gaan naar de Olympische Spelen in Tokio

We hebben de aanwezigheid van Mario en Sonic moeten missen tijdens de Olympische Winterspelen van 2018, maar in de editie van 2020 in Tokio is het duo weer helemaal terug. Hierbovenop heeft SEGA nog enkele andere games aangekondigd omtrent de Olympische Spelen in Tokio in 2020.

Tijdens SEGA Fest 2019, een jaarlijks evenement gehouden in Tokio, maakte Sega bekend te werken aan een nieuwe Mario en Sonic-game. Ze laten hierbij weten dat de game naast een release op de Nintendo Switch, ook wordt uitgebracht in arcades. Een precieze release datum is nog niet bekend gemaakt, maar wel is bekend dat de Arcade-versie pas zomer 2020 wordt verwacht. De Nintendo Switch-versie maakt in de winter van dit jaar z’n opkomst.

Op de website van de Olympic Games Tokio 2020 is te zien welke games allemaal worden verwacht op dit moment. Naast een Mario en Sonic komt er ook een Olympic Games voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One en Playstation 4. Tot slot is er een mobiele game in ontwikkeling waarin Sonic in z’n eentje z’n best doet in allerlei sporten op de Olympische Spelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren