NVIDIA onthult holografische game-assistent R.O.N.

AI neemt een dezer dagen de wereld over en NVIDIA wil niet late to the party zijn. Vandaag onthulde de hardware-gigant wederom een nieuwe onderneming in hun GeForce RTX-lijn: R.O.N., een autoname stemassistent specifiek gericht op de pc-gamer.

R.O.N. is een fysieke speaker, uitgerust met NVIDIA’s eigen artificial intelligence en hologramprojecties. Door samen met het schattige torentje te gamen en het internet te gebruiken, wordt duidelijk waar R.O.N. allemaal toe in staat is. De digitale entiteit helpt je beter gamen, bekvecht met trolls voor je én is in staat om online aanwezigheid plezierig te maken, ook voor nare teamleden.

NVIDIA’s nieuwe onthulling werd uit de doeken gedaan met, onder andere, een aankondigingsvideo. Daarin krijg je met nog geen drie minuten een totaalbeeld van hoe R.O.N. je leven als pc-gamer gigantisch kan verbeteren:

Tot dusver zijn R.O.N.’s hardware-technische specificaties nog niet onthuld. Mocht je echter hoe dan ook interesse hebben in de high-tech computerassistent, dan kun je je op de officiële NVIDIA-website aanmelden voor meer nieuws over R.O.N.

Wanneer R.O.N. precies diens intrede mag doen tot onze eigen woonkamers, ook dat blijft nog een mysterie. Wij hopen R.O.N. echter zo snel mogelijk te verwelkomen in Gamersnet Gear, zodat we de hardware én zelfdenkende software eens goed aan de tand kunnen voelen.

 1.   
  OnOwned's avatar

  De 1 april grappen zijn echt weer superkut. Prepare for a whole lot more…..

 2.   
  Heccer's avatar

  Doe mij maar de USB GPU

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Ik vind deze 1-aprilgrap toch echt wat minder. De usb-gpu was sterk, de GeForce Energydrink was sterk, maar deze voel ik echt niet zo.