Borderlands: Tiny Tina’s Robot Tea Party onthuld

Terwijl Claptrap de taart aan het klaarzetten is voor de aankondiging van Borderlands: Mask of Mayhem, lijken de kaarten al te zijn geschud. Vlak voor wat de onthulling van de nieuwe Borderlands moet worden, is namelijk een geheel ander project van Gearbox al uit de doeken gedaan.

Borderlands wordt namelijk omgetoverd naar een waar bordspel. Volgens de omschrijving is dit bordspel te spelen met minimaal twee en maximaal vijf personen. Daarbij zou een potje ongeveer vijftien minuten moeten duren.

In het gezelschapsspel staat natuurlijk de meest karakteristieke personage uit Borderlands in de schijnwerpers. Zo is het de bedoeling om Claptrap in elkaar te zetten, middels het vinden van de kaarten waarop de specifieke onderdelen van Claptrap op te vinden zijn. De eerste die zijn ‘Clappy’ geheel uitgedost heeft met de correcte onderdelen, wint.

Wanneer Borderlands: Tiny Tina’s Robot Tea Party gaat verschijnen, en of het spel ook in Nederland op de markt verschijnt, is op het moment nog onbekend. Wellicht wordt dit ook ontsluierd tijdens de panel op PAX East.

  1.   
    Sixty's avatar

    en gelijk besteld, ik wil dit wel hebben

  2.   
    mmx's avatar

    @Sixty: slim doe ik ook altijd.