Bekijk hier Gearbox’ persconferentie rondom Borderlands 3 terug

Gisteren nog kundig geteased, maar nu ineens een heel stuk dichterbij: de onthulling van een nieuw deel in de Borderlands-franchise. Het zogenaamde Borderlands: Mask of Mayhem (wat later toch gewoon weer “Borderlands 3” bleek te zijn) moest vandaag volledig uit de doeken gedaan worden, middels een live uitgezonden show vanaf game-beurs PAX East in Boston.

De uitzending moest rond de klok van 19:00 uur aanvangen, terwijl deze opgepikt kon worden op ontwikkelaar Gearbox’ eigen Twitch, YouTube en Mixer.

Geen zin om door te klikken naar die kanalen? We got you, fam. Via onderstaande ingesloten livestream kijk je direct mee met de Borderlands-onthulling, zodra deze de ether in knalt:

Is een ruim uur aan PAX East-persconferentie iets te veel van het goede voor je? Klik dan gewoon door naar de Borderlands 3 onthulling voor het grootste nieuws van de avond.

Lees je alle losse nieuwtjes liever rustig door? Ook dan ben je bij Gamersnet aan het juiste adres. Onze redactie stond klaar alle onthullingen te verslaan, waarvan akte op onze knusse website…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren