Eerste DLC voor The Division 2 verschijnt 5 april

The Division 2 is inmiddels bijna twee weken speelbaar en dit jaar zal er veel gratis content verschijnen voor de game. Het eerste DLC-pakket verschijnt op 5 april en introduceert de stronghold, genaamd Tidal Basin. Verder komt ‘World Tier 5’ beschikbaar en geeft de mogelijkheid om meer invaded missions te spelen waarbij vijandige troepen uit de endgame de missies infiltreren die je al gedaan hebt en zodoende moeilijker te maken. Door deze missies uit te spelen krijg je weer betere wapens en andere loot.

Als je nog steeds op zoek bent naar een clan voor de pc-versie van de game, dan is de mogelijkheid nog steeds aanwezig om je aan te sluiten bij onze eigen Gamersnet clan. Ook zal de review zeer snel verschijnen op Gamersnet.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ja het is een mooi spel, maar vind jammer dat je geen mensen kunt zoeken via een zei missie en dat het dan ook echt alleen maar via een verhaal missie kan, en een groep verlaten kan ook niet.

  Wat ik ool niet snap is waarom alleen de ondertiteling nederlands kan zijn, want je moet best wel veel gebruik maken van het menu, en wanneer kan je eigenlijk je DLC outfits gebruiken ??

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Ik neem aan dat je de DLC-outfits krijgt zodra de DLC daadwerkelijk verschijnt. Of bedoel je de outfits die je via de Ubi Club binnen kunt halen? Want die zijn te vinden in een apart menuutje in je Stash, rechts van de rest.

  Waarom er geen Nederlandse menu’s of stemmen zijn, dat moet je toch echt aan Ubisoft vragen.

 3.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ok gevonden dankje.

  Ik heb even een mooi outfit gekocht van 10 euro de Honor Guard haha.

 4.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg:

  Weet jij hoe je een groep verlaat ??

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Zo.

  (Trouwens letterlijk in <5 seconden gevonden. Google is een aanrader)

 6.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Thanks en dat er een video van is gemaakt, zegt alweer dat ik niet de enigste ben haha.