Story Trailer verhaalt over Wolfenstein: Youngblood en verklapt de releasedatum

Het was een flinke poos stil rondom Wolfenstein: Youngblood, Bethesda’s nieuwe nazi shooting gallery. Niet alleen klapt de game hard terug met een wel erg brute Story Trailer, maar klaarblijkelijk ook met bijbehorende releasedatum.

De verhalende trailer laat zien hoe B.J. Blazkowicz’ tweeling Jess en Soph hun vader op proberen te redden uit een nazi-bezet “New Paris”, anno 1980. De gloednieuwe Story Trailer barst van de gekke tech, een flinke mech en natuurlijk aardig wat nazi-bloed.

Pak je synthesizer er maar weer bij, want dit lijkt weer een bijzonder goed gethematiseerd stukje Wolfenstein te worden:

Wolfenstein: Youngblood moet klaarblijkelijk op 26 juli aanstaande naar pc, PlayStation 4, Xbox One én Nintendo Switch komen. Dat laatste was een gegeven, vooral nadat id Software ook DOOM en Wolfenstein 2 draaiende wist te krijgen op Nintendo’s subtiele console en deze spin-off klaarblijkelijk op dezelfde engine moet draaien.

Gelijktijdig met die zomerse release verschijnt ook de “Deluxe Edition” van Wolfenstein: Youngblood, die spelers onder meer een zogenaamde “Buddy Pass” geeft. Daarmee kunnen spelers één vriend(in) uitnodigen om de game ook mee op te pakken, wat natuurlijk goed aansluit op de open en coöperatieve aard van de eerste co-op Wolfenstein ooit.

  1.   
    mmx's avatar

    Fantastisch nieuws .dit ga ik a la minuten pre orderen..