Respawn vertelt alles over de negen Apex Legends van nu

Apex Legends loopt nog altijd als een tiet, al helemaal nu Season 1 een feit is. Om dat gevoel aan te sterken én dieper in te gaan op alle achterliggende lore kwam ontwikkelaar Respawn Entertainment over de vloer bij WIRED, om meer te vertellen over hun unieke karakters.

Respawns eigen Mohammad Alavi en Griffin Dean schuiven aan om de (momenteel) negen eigenzinnige strijders uiteen te zetten. Niet enkel op het gebied van hun achtergrondverhaal of leuke weetjes, maar ook hoe hun eigen kits vooral (on)bedoeld goed gebuikt kunnen worden in het royale gevecht.

Al met al resulteert dat in zeker een half uur aan genuanceerde speldiscussie, interessant voor zowel de onervaren speler als de Apex-kampioenen zelve:

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren