Meer dan een miljoen exemplaren verkocht van Dead Cells

Ontwikkelaar Motion Twin heeft tijdens de Game Developers Conference bekendgemaakt dat Dead Cells inmiddels al ruim een miljoen keer over de toonbank is gegaan. Meer dan de helft van de verkochte exemplaren betreft de pc-versie van de game, aldus de hoofdontwikkelaar Sébastien Bénard. Dat de game al zoveel exemplaren heeft weten te verkopen is niet uniek, aangezien de game al sinds 2017 in Early Access is voor pc. Sinds augustus van vorig jaar is de game officieel beschikbaar voor de diverse platformen.

Bovendien zegt de ontwikkelaar dat Dead Cells als laatste redmiddel werd gebruikt om het voortbestaan van de studio te waarborgen. Als de verkopen tegen zouden vallen, dan was de kans zeer groot dat Motion Twin ten onder zou gaan. Aangezien de game inmiddels al meer dan een miljoen keer over de toonbank is gegaan, is een sluiting van de studio van de baan.

Onze Tom was zeer tevreden over de game, dus lees de review snel nog een keer door. Ben je meer van de beeldende reviews? Bekijk dan onze videoreview.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren