OK Google, vernietig de game-industrie | Gamersnet Podcast #53

Met een druk Dutch Comic Con voor de deur, sluiten onze Peter en Tom de week alsnog af met een vaste editie van de Gamersnet Podcast. In deze chaotische aflevering #53 bespreken zij de week in de game-wereld, en dat was wederom een periode vol groots nieuws, al was het gros daarvan wel te verwachten…

Zo deed Google dan eindelijk stream-platform Stadia uit de doeken, gevolgd door een gepaste hoeveelheid ophef vanuit de industrie. Is dit per direct de moeite waard, of missen we nog feiten en bewijzen voor de hoopvolle beloftes?

Ook werd Apex Legeds dan eindelijk voorzien van een eerste Season 1 Battle Pass, die lang niet teweeg wist te brengen wat de battle royale zelf wél zo plots deed.

Als klap op de vuurpijl bespreken onze presentatoren ook nog eens Disney’s reanimatie van Lucasfilm Games, wat misschien hoopvolle tijden aangeeft voor hen die de Star Wars-licenties liever niet onder Electronic Arts willen zien…

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gezeik) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren