Cuphead krijgt gratis update; Switch-versie mogelijk Xbox Live-functies

Op 18 april aanstaande verschijnt niet alleen Cuphead op Nintendo Switch, maar krijgen ook alle ándere versies van Cuphead een gratis update vol extra content. Ontwikkelaar Studio MDHR maakte dat zelf bekend middels een officiële blogpost over alle nieuwigheid.

In het artikel schrijft de ontwikkelstudio over de verschijning van allerlei nieuwe intro cinematics en nu volledige geanimeerde tussenfilmpjes, waar die voorheen enkel uit statisch beeld bestonden. Ook moeten andere kleine, in-game animaties nu verbeterd of versierd verschijnen.

Daarnaast brengt de gratis update van 18 april meer liefde voor co-op karakter Mugman, die nu ook speelbaar is gemaakt voor de singleplayer-ervaring van de loeizware indie-hit. Natuurlijk kan ook hij rekenen op een set karakterunieke animaties.

Bovendien staan misschien ook wat leuke verrassingen voor de Nintendo Switch-versie te wachten. Zeker is het nog niet, maar Studio MDHR zegt met Microsoft te willen samenwerken om meer Xbox Live-functies naar Nintendo Switch te brengen. In het groene kamp was dat al langer een plan, maar onduidelijk is precies wát er verder mee bedoeld wordt in het geval van Cuphead.

Meer weten over Cuphead en diens komst naar Nintendo Switch? Bekijk de aankondiging van gisteren of draai verder terug naar onze oorspronkelijke Cuphead review, van eind 2017.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren