Kotal Kahn komt naar Mortal Kombat 11

Ontwikkelaar Netherrealm heeft een nieuwe vechtersbaas aangekondigd voor Mortal Kombat 11, die op 23 april zal verschijnen voor PS4, Xbox One en pc. Het betreft Kotal Kahn, die voor het eerst zijn opwachting maakte in Mortal Kombat X. Bekijk zijn terugkeer via onderstaande trailer.

Kotal Kahn heeft de kracht om zich te transformeren in een beestachtig wezen en ook is hij de keizer van Outworld. Bij Gamersnet zullen we snel aan de slag gaan met Mortal Kombat 11, onder andere met de gesloten beta die op 27 maart zal starten.

 1.   
  ChielB's avatar

  Wel tof, maar je onthult een personage door te laten zien hoe hij volledig in puin gehakt wordt? Was juist wel wat meer benieuwd naar zijn fatality.

 2.   
  Overload14's avatar

  @ChielB: Tijdens de Kombat Kast uitzending gisteren hebben ze ook in wat meer detail Kotal Kahn zijn moves/fatality laten zien. Gewoon even op youtube opzoeken en je kan direct zijn fatality aanschouwen 😉

 3.   
  ChielB's avatar

  @Overload14: Thnx! Alleen gek dat ze dat dan niet tonen bij de officiële trailer rondom een personage. Maar we gaan het eens even snel checken! 🙂