Deus Ex nu ook in Xbox Game Pass; Vampyr en meer games volgen

Minecraft is nog niet eens aangekomen op Xbox Game Pass of er staan alweer een hele rits nieuwe games klaar voor Microsofts abonnementendienst, zo vertelt onder meer de officiële Xbox Wire.

Met ingang van vandaag zijn zo al Deus Ex: Mankind Divided en What Remains of Edith Finch “gratis” beschikbaar gesteld op de service, met nog vier andere games in het verschiet voor de nabije toekomst.

Op 28 maart aanstaande worden ook The Walking Dead: Michonne en het recent verschenen Vampyr uitgerold als onderdeel van de Xbox Game Pass. Een dagje later volgt de iets minder bekende dungeon crawler Operencia: The Stolen Sun.

Vanaf 1 april wordt ook Marvel vs. Capcom Infinite geïncludeerd in het aanbod van het Xbox-abonnement. Misschien niet het sterkste deel in de cross-over vechtersfranchise, maar desalniettemin een gevalletje “mooi meegenomen” voor gamers die toch al maandelijks tekenen voor de alsmaar groeiende downloadservice.

De Xbox Game Pass is een maandelijkse abonnement op honderden spellen, verspreid over (met name) Xbox One en Windows 10. De eerste maand van de service kost je momenteel één euro, daarna wordt een vast bedrag van 9,99 gehanteerd om alle inbegrepen games te kunnen blijven downloaden en spelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren