Twitter-account vertelt je welke honden je kan aaien in games

Vergeet politiek in games, het is tijd voor de zaken die er écht toe doen in onze spellen. Kun je een goede in-game hond aaien of niet? Dát zijn de zaken die we moeten weten.

Om een snel, feitelijk overzicht te krijgen van welke trouwe viervoeters je zoal een goede aai over de bol kan geven, is Can You Pet The Dog in het leven geroepen.

Het Twitter-account wist in luttele weken een gevolg van zeker 100.000 man sterk te vergaren, en dat is met goede reden. Waar kun je anders terecht om te achterhalen welke games deze veelgevraagde feature ondersteunen? Precies: nergens. Deze helden tonen het je gratis, vaak met tastbaar bewijs van de aanwezigheid van de aaimogelijkheden.

Onderstaande tweets vormen slechts een kleine greep uit de grandioze dienst waarvoor het Twitter-account garant staat. Mocht je meer van dit soort snoeihard bewijsmateriaal van aaibare honden in games zoeken, dan kun je Can You Pet the Dog uiteraard ook gewoon volgen.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren