Cadence of Hyrule is Zelda spin-off Crypt of the NecroDancer

Als afsluiter van Nintendo’s Nindies Showcase Spring 2019 , werd wel een heel interessant samenwerkingsproject onthuld. Ontwikkelaar Brace Yourself Games smelt in samenwerking met Nintendo de wereld van The Legend of Zelda samen met de verslavende, ritmische gameplay van Crypt of the NecroDancer. De eerste trailer toont al aan dat dit zeker een geslaagde mash-up kan worden.

In Cadence of Hyrule moet je als Link of Zelda diverse willekeurig gegenereerde kerkers over om Hyrule te behoeden van zijn ondergang. Elke beat van de muziek biedt je de mogelijkheid om een vaardigheid uit te voeren: beweeg je, val je aan, verdedig je of gebruik je een voorwerp? Je zult al snel springen en slaan op de 25 remixes van klassieke Zelda-nummers die voor Cadence of Hyrule zijn gemaakt.

De game is al te vinden op de Nintendo eShop, al kun je ‘m nog niet aanschaffen. Het spel zal als stand-alone titel verschijnen ergens in de lente van 2019, exclusief voor de Nintendo Switch.

Kun je nu al niet wachten om de gameplay van Cadence of Hyrule te proeven? Crypt of the NecroDancer is begin vorig jaar op de Nintendo Switch verschenen als Crypt of the NecroDancer: Nintendo Switch Edition. Die game is voor 19,99 euro aan te schaffen op de Nintendo eShop via je Switch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren