Ubisoft Club Units kunnen verlopen vanaf volgende maand

Vanaf 1 april kunnen Ubisoft-gamers niet langer hun “Units” eindeloos op blijven stapelen. De valuta die te verdienen is door Ubisoft-spellen te spelen met je Ubisoft Club-account, begin vanaf dan namelijk te verlopen na 24 maanden.

Units worden over het algemeen uitgereikt bij het kopen van Ubisoft-games of het behalen van (wekelijkse) uitdagingen in die spellen. Van de vergaarde hoeveelheid, is het vervolgens weer mogelijk om extraatjes te verzilveren in diezelfde games. Denk aan unieke, cosmetische bonusvoorwerpen of een bedrag aan bepaalde in-game valuta.

Middels een automatisch berichtje werden Ubisoft-spelers op de hoogte gesteld van de aankomende veranderingen. Daarbij werd verwezen naar een nieuwe Club Units FAQ, waarop de volgende vraag-antwoord te vinden is over aangepaste regeling:

Wat zijn de nieuwe regels over Club Units?
Vanaf 1 april 2019 heb je 24 maanden de tijd om de Club Units die je verdiend hebt door te gamen of producten te kopen in de Ubisoft Store te verzilveren.
Na 24 maanden komen de Units te vervallen en verdwijnen ze automatisch uit je Ubisoft-account. Elke keer als je Units verzilvert, worden eerst de oudste verzilverd.

Om te zien hoeveel Club Units iedere maand komen te vervallen, heeft de uitgever een nieuwe Ubisoft Club-pagina gemaakt om ook dat in de gaten te kunnen houden.

Mocht je nog een boel Club Units op je account hebben staan, dan is het ook zaak om die vóór 1 april nog te verzilveren. De 24 maanden geldigheid werkt vanaf dan namelijk ook retrospectief, waardoor Units van meer dan twee jaar terug vanaf dan per direct komen te vervallen.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Enorm veel had ik er niet opgebouwd, maar ik moet dus wel even snel 240 Units verzilveren voor het einde van de maand. Beetje short notice, vooral als er nu niet echt in-game aankopen zijn waar ik wild voor ga.

 2.   
  Tadao's avatar

  Ik snap de logica, en dat het nodig kan zijn, maar na al deze tijd geen limiet gehad te hebben, om dan een limiet te krijgen zonder bijv. meer units te verdienen per achievement, voelt het een beetje jammer

 3.   
  Dedsec's avatar

  Ik heb er heel wat, en gebruik ze nu ook weer voor The Division 2.

  Ooja er zijn wel erg veel dingen die op 1 April gebeuren, maar of dat ook allemaal waar is ??

 4.   
  LightFasher's avatar

  Ik heb geen bericht ontvangen, en blijkbaar ben ik te fanatiek met Ubisoft games. Ik heb 1720 punten en 0 die volgende maand vervallen .

 5.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Had er zelf 420 waarvan er 260 gaan vervallen, snap niet waarom er nu gepusht wordt om ze te gaan gebruiken.

 6.   
  dandanna's avatar

  Als ze nou eens Division 2 cosmetics, emote’s, materials e.d. droppen in de Ubisoft Store vòòr 1 april, wil ik graag m’n Club Units daar aan spenderen.

 7.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Persoonlijk vind ik de dingen die je kunt kopen met Units totaal niet boeiend…

 8.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Persoonlijk vind ik de dingen die je kunt kopen met Units totaal niet boeiend…