Ubisoft lost zeer vervelende bug op in The Division 2

Sinds de verschijning van The Division 2 was er een zeer vervelende en hardnekkige bug aanwezig. De bug zorgde ervoor dat bepaalde skills vrijwel direct gedeactiveerd werden en verdwenen. Direct na het verdwijnen verscheen de cooldown-periode, maar die was maar 15 seconden en dus beduidend korter dan normaal. Gelukkig heeft Uitgever Ubisoft gisteren een nieuwe update uitgerold en is deze vervelende bug opgelost. Helaas kunnen er nog wel andere bugs aanwezig zijn die gerelateerd zijn aan deze specifieke bug, maar Ubisoft belooft ook deze bugs deze week nog op te lossen.

Als je nog een clan zoekt voor de pc-versie van de game, dan kun je jezelf aansluiten bij onze eigen Gamersnet Clan. Het ontvangen perspakket hebben wij inmiddels mogen uitpakken en de review komt snel online op Gamersnet.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ja hoe verlaat je een groep eigenlijk ?? Want ik was gister al een uur aan het zoeken.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Google en TADAAAAA!

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Toevallig een van de weinige bugs waar ik wél veel last van heb gehad. Ik maar denken slim te zijn om de Firefly te speccen, maar die doet wel ontiegelijk weinig als hij al ontploft zodra ik ‘m net uit mijn hand werp.

  Hoop vooral dat er nog wat getweaked gaat worden in sommige skills, want ze voelen nu lang niet alle acht (plus variaties) even nuttig.