Season 1 van Apex Legends begint morgen officieel

King’s Canyon mag zijn borst natmaken; Season 1 van Apex Legends is nabij. Na een langdurige stilte (en meer dan genoeg datamining) lijken Electronic Arts en Respawn nu daadwerkelijk de officiële Battle Pass van de populaire battle royale aangekondigd te hebben. Vanaf morgen (rond 18:00 uur, lokale tijd) barst het allemaal los.

Het eerste “seizoen” van Apex Legends heet inderdaad Wild Frontier, zoals eerdere datamines al aangaven. Ook het bedrag van de eerste Battle Pass lijkt grotendeels overeen te komen, met 950 Apex Coins (om en nabij een tientje) als prijskaartje voor het abonnement.

Zij die de eerste seizoensgebonden Battle Pass aanschaffen, krijgen allerlei extra’s toebedeeld, afhankelijk van hoe veel en hoe goed ze presteren in de arena. Kies je voor de grotere Battle Pass Bundle (à 2800 Apex Coins), dan krijg je ook nog eens 25 van de vrij te spelen niveaus voor het Wild Frontier-seizoen daarbovenop.

Spelers die verdergaan in Apex Legends zónder de extra Battle Pass te claimen, kunnen evenals meedingen voor extra Apex Packs en één unieke Wild Frontier Legend skin, alsmede een aantal van de nieuwe trackers voor je publieke profiel.

Wat betreft de nieuwe Legend waar al langer geruchten de ronde over doen, ook die lijkt nu daadwerkelijk richting het spel te sjezen. Octane werd met datamining al een paar keer opgerakeld, maar ook op Electronic Arts’ officiële Battle Pass website lijkt het artwork van de adrenalinejunk nu gecanoniseerd te zijn…

Morgen breekt het eerste seizoen voor de gratis te spelen battle royale alweer los, met ongetwijfeld nóg meer unieke vondsten en vele gevechten in het verschiet.

Voor meer nieuws over het nu razend populaire Apex Legends zit je uiteraard op Gamersnet aan het juiste adres…

 1.   
  OnOwned's avatar

  Misschien alleen al uit dankbaarheid de Battle Pass kopen. Deze game is echt fantastisch en heb er al zo bizar veel uren inzitten. Respawn verdient een klopje op de rug.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  @OnOwned:

  Ja dat doe ik ook. Voor zo’n fantastische gratis game die ook echt af voelt mag je ze wel belonen. Maar dan wel die van 950 coins want die van 2800 is dan weer belachelijk duur haha.

 3.   
  Puddingboom's avatar

  Tippie van Puddingboompie, koop origin access voor 1 maand en cancel hem direct. Je krijgt zo voor 3,99 1000 coins en een weapon skin. Perfect voor de gierige student.