Battlefield 5’s battle royale-map Halvøy is grootste in franchise

Vorige week nog volwaardig uit de doeken gedaan met een epische trailer, maar nu ook in perspectief gebracht: Battlefield 5’s beloofde battle royale, Firestorm.

Op onder meer Twitter deelde het Battlefield-team nieuwe informatie over de aanstormende modus. Firestorm zal zich klaarblijkelijk afspelen op een arena genaamd Halvøy, die naar verluidt de grootste omgeving in een Battlefield-game ooit is.

Volgens ontwikkelstudio DICE’ eigen vergelijkingen, is Halvøy ruim tien keer zo groot als Hamada, momenteel het grootste slagveld in Battlefield 5.

De battle royale-modus voor Battlefield 5 moet aanstaande 25 maart als gratis uitbreiding richting de game komen. Vanaf dan kunnen gamers op pc, PlayStation 4 en Xbox One direct los in de modus die inhaakt op het succes van onder meer PlayerUnknown’s Battlegrounds en Apex Legends.

Wordt jij al een beetje warm voor de Firestorm-modus van Battlefield 5, of voelt de battle royale nu (bijna een vier maanden na launch) een beetje als mosterd na de maaltijd?

 1.   
  Tadao's avatar

  Nu die map nog zien te vullen om het interessant en leuk te houden

 2.   
  someone else's avatar

  Misschien ga ik toch wel ff proberen hem nu goedkoop te kopen, kan zijn dat de prijzen weer wat hoger worden na de uitbreiding, en vond de beta al goed vermakelijk. Ondanks wat ea ze aandoet blijf ik soort fan van DICE

 3.   
  Mattiees's avatar

  ik ben zeer benieuwd, trailer was in ieder geval top.

 4.   
  Rolf Maas's avatar

  Laat maar komen!