Uitzending Gemist: de redactie roeit elkaar uit in Civilization 6

Mocht je vorig weekend rond dezelfde, druilerige tijd ook op Gamersnet rondgezworven hebben, dan heb je waarschijnlijk onze veel te lange speelsessie van Civilization 6 live mee mogen maken.

Zes leden van de redactie namen het tegen elkaar op in de nieuwe Gathering Storm-uitbreiding, met meer dan genoeg ongemakkelijke ongein als gevolg.

Uiteindelijk waren de heren bijna elf uur in de ether van Twitch te vinden. In het kader van publieke archivering (en bewijsmateriaal voor onderling wantrouwen) delen we die halve dag aan strategisch ongenoegen nu graag nog eens.

Bekijk hieronder (of via de Twitch VOD zelf) de elf bewogen uren terug en geniet nog één keer van al het ongemak en duister verraad.

Meer gameplay van Gamersnet zien? We zijn iedere week live te vinden op Twitch en zijn nog altijd te porren voor meer van dit soort extra lange Let’s Play-achtige uitzendingen.

Heb je zelf ideeën voor leuk stream-materiaal of gekke (live) evenementen met de redactie en kijkers, schroom ze vooral niet met ons te delen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren