Agents opgelet, Gamersnet heeft een eigen Clan in The Division 2 op pc!

Mocht je nog op zoek zijn naar een gezellige Clan in Tom Clancy’s The Division 2, dan ben je van harte welkom bij je vrienden van Gamersnet. Op in ieder geval het pc-platform beheren we zelf een in-game Clan, waaronder alle Nederlandstalige Division-agenten welkom zijn.

Door ons op te zoeken en samen te spelen onder de Gamersnet Clan (GNC), kunnen alle leden van het collectief genieten van unieke bonussen. Denk aan een eigen leaderboard, maar ook tal van andere, unieke extra’s in The Division 2.

Speel rustig je eigen co-op missies met de rest van het agentschap of waag je in het competitieve Conflict met ons. We zijn van alle markten thuis, en een microfoon is absoluut geen verplichting binnen de Clan-sferen.

Mocht je méér willen mingelen met mede-gamers of vaker contact zoeken rondom (pc-)games, dan ben je ook welkom op onze degelijke Discord. Ga het gesprek aan met bezoekers én de redactie, of deel gewoon je droogste GIF-afbeeldingen. Vinden we ook leuk.

Tot snel in Washington! En vergeet niet; de Clans in The Division 2 hebben een maximaal aantal spelers van vijftig. Wees er snel bij, want op is op…

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Mochten er mensen zijn die een officiële Clan op willen gooien op PlayStation 4 of Xbox One, hoor ik het uiteraard ook graag. 🙂

    Deel even een screenshot van de titel en tag, dan kunnen we die ook meenemen in bovenstaand bericht!