Wat gamen we dit weekend? Met o.a. The Division 2 en Apex Legends

Het weekend staat voor de deur en dat betekent niet alleen dat er een nieuwe Gamersnet Podcast voor de deur staat, maar ook wat we weer lekker veel tijd hebben om te gamen! Natuurlijk willen we heel graag weten wat jij gaat spelen in het weekend, maar ook deelt de redactie van GN graag wat ze dit weekend gaan doen! Misschien zien we je wel op Discord of op de consoles!

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Peter

De laatste tijd ben ik bezig met het 100% uitspelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en dit gaat de goede kant op! Toch zal ik nog veel uren in die game moeten klokken. Daarnaast ben ik sinds onze stream-marathon van vorige week een klein beetje verslaafd geraakt aan Civilization 6. Als Wilhelmina breng ik Nederland tot grote hoogten en ook dat ga ik dit weekend weer voortzetten.

Nintendo maakte me vandaag blij met de uitbreiding van Captain Toad: Treasure Tracker. Dit nieuwe boek zal ik zeker gaan beleven op de Switch. Tot slotte zal ik samen met Tom het post-apocalyptische Washington van The Division 2 ontdekken. Genoeg te beleven dus!

 

Tom Clancy’s The Division 2

Tom

Een rustgevend weekend wordt het allerminst. Ik heb een Amerikaanse stad schoon te vegen van bendes, moet waken voor Rogue Agents én ben elk kwartier weer zeventien geweren uit mijn rugzak aan het vernietigen; Tom Clancy’s The Division 2 is wat de klok slaat. De sfeer zit er goed in, en met een beetje geluk grinden we volgende week richting de endgame én natuurlijk een volwaardige review…

Trouwens, mocht je ook losgaan in Washington op pc, vergeet dan niet dat we tegenwoordig een Gamersnet Clan hebben voor The Division 2!

 

Trials Rising

Michiel

Het weekend staat voor mij in het teken van onderzoek. Vrees niet, alles behalve saai! Allereerst omdat ik tijdens de privé-uurtjes op de hometrainer lekker ga meespeuren met de serie Titans. Op aanrader van Peter, echt een toffe Batman spin-off rondom Robin. En in de uurtjes die we hier gezamenlijk achter de tv doorbrengen, gaan we verder met de verslaving van The Good Doctor.

Qua gamen ga ik weer lekker onderzoek doen naar de snelste routes in Trials Rising. Op naar nieuwe uitdagingen en snellere tijden. Misschien ga ik stiekem ook nog onderzoek doen of ergens Borderlands The Handsome Collection voor de Xbox One te vinden is. Door al die geruchten omtrent een derde Borderlands heb ik weer heel veel zin in deze fijne looter shooter.

 

Yoshi’s Crafted World

Amador

Afgelopen week stond al helemaal in het teken van gamen, aangezien ik momenteel aan het genieten ben van een weekje welverdiende vakantie. Aankomend weekend gaat dat niet veel anders zijn. Na het voltooien van Nioh afgelopen week, om helemaal in de Japanse sferen te komen voor Sekiro: Shadow Die Twice, gaat de Metro-serie mijn volgende target zijn op het veel te lange to-do lijstje.

Ook wordt er nog flink wat Yoshi’s Crafted World gespeeld voor de review die binnenkort op Gamersnet gaat verschijnen. Zonder al te veel weg te geven; deze game is geen straf. Zondag staan echter al mijn consoles uit, want dan is het tijd voor de vriendin om ons tienjarig jubileum te vieren. Dikke fissa dus en een prima weekend om mijn vakantie mee af te sluiten.

 

Apex Legends

Salim

Dit weekend vlieg ik wederom King’s Canyon in om vervolgens zo snel mogelijk een Peace Keeper te vinden! Apex Legends heeft al een aantal weken mijn vrije tijd opgeslokt. Waar ik voorheen geen seconde aan battle royal dacht, ben ik er nu niet meer vanaf te slaan! De strategie, het overleven en vooral het steeds dichterbij komen van die vier magische woorden komen, ‘You Are The Champion’.

Naast Apex Legends vermaak ik me dit jaar ook prima met FIFA 19. Vooral de online co-op-seizoenen staan nu op de agenda! Samen met een maat mooie combinaties maken, goed op de lijn lopen en lekker met tikkie takkie de tegenstander wegspelen!

  1.   
    mmx's avatar

    Ben nog steeds bezig met Metro Exodus.vermaak mij er nog wel even mee.

  2.   
    Puddingboom's avatar

    Apex Legends, Pokestars VR en Skyrim VR gaan mijn uurtjes opeisen ben ik bang.

  3.   
    BozeBever's avatar

    Krijg vrienden van vroeger over de vloer. Medal of Honor Allied Assault it is.

  4.   
    mmx's avatar

    Helaas paar uur verder Metro Exodus nu uitgespeeld.

  5.   
    fantasyfreak's avatar

    Ook ik ga weer verder met Apex. Misschien nog verder met Kingdom Hearts 3 en ook misschien weer even F1 2018 oppakken om de GP van Australië te rijden 🙂

  6.   
    dandanna's avatar

    All day, every day, Divisioooooooon 2!!!
    (o.O)

  7.   
    CHILLOZZ's avatar

    lekker aan de gang met Supercross the game 2.
    En tussendoor af en toe wat GTA Online. races/transformer races. club activiteiten.

  8.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @BozeBever: Dat zijn nog eens plannen. Wordt dat splitscreen verzamelen voor een oude beeldbuis/CRT of gaan jullie all-out met een LAN-netwerk?

  9.   
    BozeBever's avatar

    @Tom Kauwenberg: De kabels liggen over tafel. Spel draait prima op laptopjes (de modding community van mohaa zit niet stil), dus geen crt’tjes. Gamespy is er al tijden uit, maar wat een aantal fanatiekelingen in elkaar hebben gezet is waanzinnig. In de cd-speler zit hitzone-18 en we drinken enkel bullit. Douchen is voor de zwakkelingen. De walm van Axe africa hangt door het huis.

    Oude tijden herleven. Onze scores helaas niet.

    N.b. en oja. Vlammetjes… Heel veel vlammetjes

  10.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @BozeBever: Dit klinkt vreselijk en fantastisch tegelijkertijd. Ik ben fan.

  11.   
    Heccer's avatar

    @BozeBever:
    Klinkt goed ruikt minder maar daar heb ik geen last van veel plezier klinkt goed!

    Heel erg vermaakt met Metro maar nu is heb al paar dagen Division 2.

  12.   
    Tinuzz's avatar

    Leuk filmpje mannen! Ben benieuwd waarneer jullie een vervolg maken op de hitsingel van division 1

  13.   
    Petor's avatar

    @Tinuzz: Jij mag niet meer raden!