Devil May Cry 5 krijgt op 1 april arcade-modus Bloody Palace

Capcom heeft bevestigd dat Devil May Cry 5 voorzien gaat worden van de geliefde spelmodus Bloody Palace. Deze arcade-modus zal op 1 april, geheel gratis, worden toegevoegd aan Devil May Cry 5. Dit nieuws maakte men via Twitter bekend. Inclusief de geruststellende woorden dat het niet om een 1-aprilgrap gaat.

Bloody Palace is een competitieve spelmodus, waarin spelers tegen hordes vijanden vechten. Je komt allerlei vijanden en eindbazen tegen uit de hoofdgame en aan jou de taak om ze zo snel en zo stijlvol mogelijk uit te schakelen. Je gaat steeds een verdieping hoger in het paleis, waarbij de tegenstanders ook steeds lastiger worden. Scores worden uiteraard verzameld op leaderboards, zodat je je kunsten kan meten met andere gamers.

Je kunt straks met V, Nero en Dante ten strijde trekken in Bloody Palace. Eerdere geruchten leken nog te hinten naar meerdere speelbare personages, maar daar ziet het vooralsnog niet naar uit. Het is ook niet mogelijk om Bloody Palace in co-op te spelen, maar wie weet wat Capcom nog van plan is in de nabije toekomst.

Binnenkort verschijnt een uitgebreide review van Devil May Cry 5 hier op Gamersnet. Check tot die tijd zeker onze enthousiaste preview. We vertellen je ook graag meteen waarom sommige versies van de game blotte billen censureren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren