Maker Left 4 Dead kondigt nieuwe zombie game aan

Halverwege het jaar 2018 dook er plots een nieuwtje op waarbij Turtle Rock Studios, ontwikkelaar van onder meer het welbekende Left 4 Dead en de geflopte Evolve, personeel zocht voor een ‘wereldwijd bekende franchise’. Nu is echter uit de doeken gedaan aan welke game de afgelopen tijd gewerkt is.

Back 4 Blood is een geheel nieuwe IP waarbij je wederom zombies samen met enkele vrienden, net als in Left 4 Dead. Back 4 Blood leent dus enkele features van de Left 4 Dead-franchise, maar voegt hier ook nog genoeg nieuwe zaken aan toe. Waardoor het een unieke game, aldus de ontwikkelaar, beloofd te worden.

Turtle Rock Studios brengt Back 4 Blood daarentegen niet uit met Valve, beide partijen hebben namelijk besloten om verder te gaan. Hiervoor in de plaats is gekozen voor Warner Bros. Interactive Entertainment, al moet natuurlijk nog blijken of dit wel een succesvol verhaal gaat worden.

Naast een verhaal en co-op bevat de game ook nog eens een geheel eigen player versus player-modus (PvP), maar geen battle royale. Verder moet de game verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Veel meer details over de zombie shooter zijn verder nog niet onthuld, dit zou naar verluidt in de loop der tijd gaan gebeuren. Houdt Gamersnet dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de nieuwste game van Turtle Rock Studios!

 1.   
  mmx's avatar

  Lijkt mij best leuk.

 2.   
  SaiyanMaster's avatar

  Coop zombie shooter. EINDELIJK!!!

 3.   
  Rolf Maas's avatar

  Beide delen van Left 4 Dead aardig wat uurtjes ingestoken. Laat deze game maar komen… 🙂

 4.   
  Sixty's avatar

  een spirituele opvolger van L4D klinkt het als, laat maar komen

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Evolve geflopt vind evolve 10 keer beter uitzien dan anthem naar mijn mening heefd ea daar veel van gestolen

 6.   
  Turk–Life's avatar

  Hopelijk geen xbox exclusief?