Verdien dit weekend dubbel goud en glorie in Sea of Thieves

Sea of Thieves‘ eerste verjaardag is aanstaande, en dat wordt natuurlijk gevierd door Rare. Om spelers nog één laatste kans te geven om snel Pirate Legend te worden, worden spelers tijdens dit Gold & Glory weekend dubbel en dwars getrakteerd op de goudstukken en glorie die ze anders zouden verdienen.

Tussen 15 en 18 maart geven alle bestaande Trading Companies simpelweg twee keer de verdiensten én ervaringspunten voor ingeleverde goederen. Dat terwijl er nu ook nog verschillende evenementen gaande zijn, waarbij high-end goederen sneller te vinden zijn.

Piraten die voor 20 maart 2019 de status van Pirate Legend behalen, worden volgens Rare beloond met een uniek, nog onbekend presentje. Niet gek ook dat de laatste, moeizame meters aan grinden nu dus enigszins versoepeld worden, om die zware rit iets minder moeizaam te maken.

Vorige week werd Sea of Thieves nog voorzien van een stevige patch, die onder meer de uitbetaling van Cargo Runs en andere Voyages voor de Merchant Alliance hevig verbeterde. Sindsdien zijn er ook weer legio nieuwe Mercenary Voyages, die gegarandeerd de tijd en moeite waard zijn, als het op het geld aankomt.

Sea of Thieves verscheen 20 maart 2018 voor Xbox One en Windows 10, en maakt sinds diens release ook onderdeel uit van de Xbox Game Pass.

 1.   
  Mike2165's avatar

  Klinkt me al muziek in de oren @Tom ben je nu al Legend ondertussen anders kom die laatste meters nu toch echt in zicht voor je.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Mike2165: Ja, ik heb een paar dagen terug toch maar doorgeklikt. Ging nog maar om een level of zes, dus vond de hoeveelheid Doubloons nog wel te overzien.

  Sindsdien stort ik me dus helemaal in The Division 2, maar ben in ieder geval op tijd Pirate Legend voor een (hopelijk) tof presentje.

 3.   
  Mike2165's avatar

  @Tom Kauwenberg: Goed gedaan, Kun je eindelijk zelf die magische grot (Pirate Cave) openen. Ben wel benieuwd wat het presentje gaat worden. We gaan het zien.