Halo: The Master Chief Collection komt naar pc; ook op Steam

Het zat er al even aan te komen, maar nu is de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection eindelijk bevestigd!

Ontwikkelaar 343 Industries belooft een goede pc-ervaring, inclusief alle features die we op dit platform gewend zijn: goede muis- en toetsenbordbesturing, grafische instellingen, hoge framerates, enzovoorts.

De Master Chief Collection bestaat natuurlijk uit meerdere games, zoals de naam al doet vermoeden. Echter, hoewel deze in de Xbox-versie wél in één keer verschenen, zal dat voor de pc niet gelden: om ervoor te zorgen dat pc-gamers zo snel mogelijk aan de slag kunnen met de eerste game, zonder dat de andere delen worden gehaast.

Halo: Reach wordt tevens toegevoegd aan The Master Chief Collection en zal de eerste verschijning zijn van de remaster-bundel op pc. Qua chronologie is Reach immers de “eerste game” in de The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection komt verspreid over nog onbekende data naar de Windows Store én Steam.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Nice! Vooral met Reach erbij, kan dit nog best een lekker succesje worden op pc.

  Overigens wel pijnlijk hoe veel gamers dít als een van de weinige (overgebleven) Xbox One-exclusives beschrijven. Dat is ie binnenkort dus ook niet meer…

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Kan ik ook eens kijken waar die Xboxers zo blij van werden toen in de tijd.

 3.   
  DonderVuist's avatar

  Jah eindelijk hier wacht ik al zolang op toen der tijd een xbox gehad met Halo Combat Evolved en halo 2 later over gestapt naar pc eindelijk nu.dan toch de halo reeks op de pc (de shooter niet die rare wars rts) ik voel een pre order aankomen al helemaal als er een CE komt