MotoGP 19 officieel aangekondigd en verschijnt 6 juni

Uitgever en ontwikkelaar Milestone heeft een niewe game voor de MotoGP-reeks aangekondigd. Op het YouTube-kanaal van PlayStation is de officiële aankondigingsvideo voor MotoGP 19 verschenen.

In de video zijn al enkele vernieuwingen te vinden. Zo krijg je voor het eerst de mogelijkheid om op elektrische motoren te scheuren en zijn er 49 coureurs gewisseld van team of klasse. Volgens de officiële website van MotoGP 19 zullen de computergestuurde coureurs gebruik maken van machine learning om te kunnen leren en spelen alsof je tegen echte tegenstanders racet.

Verder is te lezen dat de game dedicated servers zal krijgen, zodat spelers zo min mogelijk last krijgen van lag of vertragingen en zodoende de meest optimale speelervaring meekrijgen van het racen. Uiteraard zal de game een singleplayer en multiplayer bevatten en krijg je de mogelijkheid om je coureur naar eigen smaak aan te passen in de speciaal aanwezige editor.

MotoGP verschijnt op 6 juni voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Houd Gamersnet in de gaten voor het laatste nieuws omtrent MotoGP 19.

Meer MotoGP 19

  1.   
    tranceguy's avatar

    Gaaaafff!!!