Dataminers vinden tien nieuwe personages in Apex Legends

Games uitbrengen as a service is dé nieuwe trend onder game-ontwikkelaars, maar onder gamers zelf gaat dat gepaard met een andere trend: datamining. Elke nieuwe versie van een spel wordt onder de loep genomen, soms met verrassend veel vooruitblikken op de toekomst van die game. Ook voor het uiterst succesvolle Apex Legends is dat niet anders, dus hebben we nu een idee van wat ontwikkelaar Respawn Entertainment voor ons in petto heeft.

Eerder lekte de Legends Octane en Wattson al, maar daar komen er nu maar liefst acht bij. Deze zijn gevonden door Twitter-gebruiker @shrugtal. Een van de gevonden Legends, Talchum, was al te zien in de concept art van Apex Legends. Een andere Twitteraar heeft een plaatje gefabriceerd van alle nieuwe speelbare personages:


Natuurlijk wil het eigenlijk nog niet veel zeggen dat deze Legends zijn aangetroffen in de spelbestanden. Zelfs het feit dat er al afbeeldingen zijn gevonden, wil nog niet zeggen dat Respawn ook echt van plan is om deze personages daadwerkelijk te introduceren.

Hoe dan ook, deze maand begint volgens de officiële roadmap gaat het eerste seizoen van Apex Legends deze maand van start, waarbij hardnekkige geruchten gaan dat dit vandaag zou moeten gebeuren. Dit zou volgens diezelfde geruchten gepaard gaan met de introductie van Octane en mogelijk Wattson.

Heb jij al zin in nieuwe personages in Apex Legends? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Klopt er is nog alles behalve zekerheid. Ook de geruchten dat vandaag season 1 zou beginnen kloppen niet 🙂

  https://i.postimg.cc/d3bWrqtD/apex.jpg
  “You got bamboozled!”

 2.   
  MikeGevers's avatar

  @fantasyfreak: Had het gezien inderdaad, maar had geen tijd meer om dat te verwerken omdat Inside Xbox plaatsvond 😉