Vergelijkingsvideo toont pijnlijke downgrades Crackdown 3

Crackdown 3 had drie jaar (en een boel uitstel) geleden flinke beloftes, maar daarvan was maar weinig blijk toen de game vorige maand uiteindelijk dan toch verscheen. Van cloud based computing tot aan revolutionaire schaal: vrijwel alle grootspraak werd stilletjes voorzien van downgrades…

Daarover spraken we al uitgebreid in onze Crackdown 3 review, maar soms werkt een stukje show and tell toch beter om de case hard te maken. Waarvan nu volop akte.

YouTube-held Crowbcat vond in al die beloftes zijn nieuwe vergelijkingsvideo, en zo geschiedde. Zonder enige vorm van commentaar, laat Crackdowngrade 3 pijnlijk zien wat het derde Crackdown allemaal niet waar kon maken én waarin de game onderpresteert tegenover zelfs het eerste deel uit begin 2007…

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Kan er wel om lachen die vergelijking video, je gaat je afvragen wat hebben ze al die jaren gedaan……. niets :P.

  Echter moet ik er wel bij zeggen, verstand op 0 (niet zo moeilijk in mijn geval :D) en spelen die game want hij is best vermakelijk, hij is wel geen 60 euro waard maar wel gamepas waardig.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @MaTriXX: Dat was dus precies mijn bottom line van de review. Prima voor een avondje lol met een maat (of alleen) als je het “dan toch gratis” krijgt, maar absoluut niet iets waar je echt een fors bedrag in zou willen steken.

  Al helemaal nu niet, nu er echt tig ijzersterke games voor hetzelfde bedrag (of minder) in de schappen liggen.

 3.   
  MaTriXX's avatar

  @Tom Kauwenberg:

  Spel heb je ook zo uit gespeeld, verstand op 0 en gaan met die banaan.

  Ik kijk nu enorm uit naar volgende week vrijdag, die game wordt zo vet en hoewel ik waarschijnlijk weer veel het woord TERING en GVD zal laten zeggen gaat die game mij toch enorm veel plezier leveren…… Sekiro :D.