Voertuig The Baller toegevoegd aan Fortnite

Fortnite heeft weer een nieuwe update uitgerold en het hoogtepunt van v 8.10 is ongetwijfeld The Baller. Zoals te zien is op onderstaande afbeelding spreken we over een nieuw voertuig, waarmee je niet alleen kunt versnellen, maar ook een grapple kunt gebruiken. Op deze manier kun je door bomen slingeren en gemakkelijk door de bergen navigeren. De bestuurder wordt daarnaast beschermd tegen kogels, al geldt dit natuurlijk niet voor het voertuig zelf.

Een andere toevoeging zijn de vending machines, die nu gratis zijn om te gebruiken in de wereld. Ze zijn echter maar eenmalig te gebruiken, dus haast je vooral als je er een tegenkomt. Daarnaast is er een nieuwe tijdelijke modus toegevoegd, genaamd The Getaway. In deze modus moeten spelers zo snel mogelijk vier juwelen vinden en zo snel mogelijk wegwezen. De kluizen waar je de juwelen kunt vinden moeten eerst gekraakt worden, wat het natuurlijk een spannende taak maakt.

De laatste belangrijke toevoeging heeft te maken met de matchmaking van de game. Het lijkt erop dat spelers op Xbox One en PlayStation 4 samen worden geplaatst en Switch-gamers en mobiele gamers in een andere poel worden geplaatst. Voorheen werden spelers op PS4, Xbox One en Switch samen geplaatst, maar dit is dus verleden tijd. Epic verwacht dat dit de game leuker maakt voor alle spelers. De overige wijzigingen zijn te bekijken in de patch notes.

Ontwikkelaar Epic Games is druk bezig met het nog beter maken van hun battle royale-modus, zeker nu de hete adem van Apex Legends constant te voelen is. Ben jij blij met de nieuwe wijzigingen in update 8.10?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren