Apex Legends verslaat Fortnite op Twitch

Fortnite was slechts één maand verwijderd om een volledig jaar de meest bekeken game op Twitch te zijn. En toen was er Apex Legends…

Gedurende de maand februari was Apex Legends namelijk de meest bekeken game op Twitch. Het verschil was vrij duidelijk met een piek-aantal van 670 duizend kijkers voor Apex Legends tegenover 615 duizend voor Fortnite.

Uiteraard heeft Apex Legends geprofiteerd van een zeer succesvolle lancering. De game tikte onlangs zelfs de grens van 50 miljoen spelers aan, ondanks dat ontwikkelaar Respawn ook de nodige bans uitdeelt. Inmiddels is Fortnite namelijk alweer ruim aan kop op Twitch, met meer dan 269 duizend kijkers momenteel. Apex Legends blijft momenteel steken op ruim 91 duizend. Misschien dat de start van Season One van Apex Legends voor een nieuwe impuls zorgt. Volgens de geruchten start deze morgen en krijgen we onder andere een nieuwe Legend genaamd Octane.

Is Apex Legends de beste battle royale game van nu? Vel zelf je oordeel, mede op basis van onze uitgebreide review.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb het een beetje gehad met de battle royal genre. Althans, dat dacht ik totdat ik Apex Legends speelde. Ik was een van de eerste die PUBG aanraakte, heb zelfs getwijfeld om de speciale editie te kopen toen het nog in Alpha was, nu sla ik mezelf tegen m’n kop dat ik het niet heb gedaan, wegens die cosmetische dingen die nu voor honderden euro’s wordt verkocht.

  Fortnite is gewoon niet mijn ding, maar Apex Legends is gewoon een goede game. Ik was echt klaar met battle royal, totdat ik Apex Legends aanraakte.

 2.   
  Papachico's avatar

  Tis vrij persoonlijk of het de beste battle royale game is van nu. Ik zeg iig nee want Apex heb ik een paar keer gespeeld en wat een sufgerukte game vind ik dat zeg. Gelijk terug gegaan naar Fortnite. Vind t gewoon een simpele maar toch leuke game. Bij Apex vind ik vrijwel alle skins niet mooi en als er een nieuwe skin is, is t gewoon dezelfde skin met een doodskop ipv smiley op zn face. Bij wijze van spreke dan.

  Ik vind Apex gewoon saai, kaal, leeg.