De Gamersnet Podcast is nu ook te beluisteren op Spotify!


Het zat er al even aan te komen, maar de Gamersnet Podcast is vanaf nu dan ook (eindelijk) te vinden op Spotify! Mocht je de muziekdienst zelf gebruiken, weet dan dat je via de app (op smartapparaat, menig console of je pc) tegenwoordig ook mee kan luisteren met de wekelijkse discussies van je vrienden van Gamersnet.

Inmiddels is onze vernieuwde podcastvorm alweer dik vijftig afleveringen rijk, waarvan elk nu ook op Spotify te vinden is. Toekomstige aflevering verschijnen daar vanaf nu (nagenoeg) gelijktijdig met de vrijdagse verschijningen op onze bekende audioplatformen.

Of je nu luistert via PlayStation, Xbox One of samen met je vrienden op Discord — je vind de Gamersnet Podcast op Spotify via de zoekmodule of natuurlijk met onderstaande, gigantische Spotify-knop:

 

 

De Gamersnet Podcast verschijnt iedere vrijdag, hier op Gamersnet zelf, SoundCloud, iTunes en nu dus ook Spotify. Telkens schuiven minimaal twee redacteuren aan om hun laatste game-ervaringen te delen, maar uiteraard ook om een aantal van de heetste nieuwtjes te bespreken.

Mocht je mee willen praten met ons oeverloze gewauwel voor het weekend of onderwerpen en vragen voor willen stellen, dan ben je van harte welkom per reactie (waar mogelijk) of uiteraard een mailtje naar [email protected]!

 1.   
  matdriks's avatar

  Zelf luister ik via de Google podcast app.
  Maar waarom heeft het zo lang geduurd?
  Jullie hebben Spotify een aantal keer opgenoemd in de podcast

 2.   
  someone else's avatar

  “Het zat er al even aan te komen” haha hoorde Peter niet in de podcast van vorige week hoe het werkte om op spotify te komen? Maar goed bezig mensen!

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @matdriks: Ik heb er een poos terug naar gekeken, maar toen leek het erop dat je alleen toegang kon krijgen tot Spotify door je weer aan te sluiten bij een (betaalde) derde hosting service en vervolgens verzoekjes in te dienen. Dat vonden we destijds een beetje te veel gedoe met te weinig zekerheid.

  Inmiddels is dat hele systeem versoepeld (thanks voor de heads-up, Marijn) en kun je bij Spotify dus gewoon een RSS aanleveren en that’s it. Moest alleen even die feed aanpassen zodat alleen de Podcast op wordt gepikt, zonder de interviews/ASMR van Gamersnet. Maar bij dezen dus. 🙂

 4.   
  DennieBroertjes's avatar

  Lekker bezig ben echt blij voor jullie dat het is gelukt, en ik vind het lekker makelijk nu om via spotify te luisteren. Blijf zo doorgaan !

 5.   
  KevinW's avatar

  Gelukkig is het er, top dat ik vanaf nu via spotify kan luisteren

 6.   
  fantasyfreak's avatar

  Heerlijk. Ik vond soundcloud altijd zo’n gedoe met downloaden om offline te luisteren 😛

 7.   
  Dedsec's avatar

  Ik vind een uur Jensen in de week al genoeg zucht.

 8.   
  fantasyfreak's avatar

  @Dedsec:

  Ja maar van die onzin wordt je ook ontzettend moe. Kun je beter GamersNet luisteren 😉

 9.   
  Dedsec's avatar

  @fantasyfreak:

  Wat is er dan onzin aan ?? Want ik zie alleen maar dat die gelijk heeft.

  Een meerderheid van de wetenschappers heeft geen antwoord op het klimaat of gelooft er niet in.

  In het onderzoek zijn er maar 79 wetenschappers serieus genomen, dus die 97% klopt al niet.