Wat verwachten we van VR op de Switch? | Gamersnet Podcast #51

Dat Peter een hevig griepje te pakken heeft, hoeft niet te betekenen dat de Gamersnet Podcast niet doordraait. In tegendeel! Samen met Tom streeft onze zieke eindbaas over de internetverbinding naar een als altijd afgeladen uitzending, vol discussie en speculatie.

Wat is er aan de hand met Electronic Arts en de E3 van dit jaar? Hoe staat het ervoor met het stilgezwegen Days Gone en welke verwachtingen mogen we hebben voor virtual reality op de Nintendo Switch? Peter en Tom bespreken dat alles (en meer) in aflevering #51 van de Gamersnet Podcast!

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken op onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

  1.   
    mmx's avatar

    Ik denk als de prijs leuk is dat die VR van Nintendo het wel eens leuk kan gaan [email protected] haal een fles rum en een pot honing een paar citroen.gooi een lading in de warme thee en hoppa je voelt je zo beter.ik deed dat ook altijd maar soms ietsje te veel .

  2.   
    darroox's avatar

    Voor mij zou het een ramp zijn want dan moet zeker 2 tot 3 jaar wachten totdat de games digitaal betaalbaar zijn, nu koop ik vaak gebruikte xbox games, En schrijf ik dit waarschijnlijk af !! En koop geen nieuwe xbox one ?? .