Trailer laat gameplay SWAT-game Ready or Not zien

Uitgever VOID Interactive heeft een video vrijgegeven waarin de eerste gameplay-beelden te zien zijn van de nieuwe SWAT-game Ready or Not. De game speelt zich af in het hedendaagse Amerika en bevat diverse verschillende modi. Zo is er een singleplayer-verhaallijn, een co-op-modus en een PvP-modus aanwezig. Bij de ontwikkeling van de game wordt er nauw samengewerkt met de diverse Amerikaanse politie-eenheden. De ontwikkelaars willen op deze manier zeker zijn dat de game zo realistisch mogelijk zal worden.

Net zoals in het echte leven is het de bedoeling dat je de missies met zo min mogelijk slachtoffers tot een goed einde weet te brengen. Zo kun je het personage volledig naar je eigen smaak aanpassen en voornamelijk wapens meenemen die niet dodelijk zijn.

Ready or Not zal deze zomer Limited Alpha Access krijgen en in juni van volgend jaar staat er nog een beta op de planning. Voorlopig lijkt de game alleen voor pc beschikbaar te komen aan het einde van 2020.

Meer Ready or Not

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ziet erg goed uit, ik volg deze game al 2 jaar.

 2.   
  mmx's avatar

  Ooit had ik op de pc Swat games die waren tof.ik hoop dat deze ook zo goed word.

 3.   
  Tinuzz's avatar

  Ziet er vet uit! Hopelijk komt deze ook voor de ps4

 4.   
  Rolf Maas's avatar

  @mmx: Die heb ik ook allemaal mogen spelen, man… wat was dat ontzettend gaaf. De trailer ziet er in ieder geval al veelbelovend uit!

 5.   
  mmx's avatar

  @Rolf Maas: ja hè maar dat is lang geleden het laatste deel had ik in Atlanta gekocht toen ik daar was.