Sea of Thieves Patch 1.4.4 verbetert Voyages en Cargo Runs

Met maar liefst 4.9 GB aan grootte op beide platformen is Patch 1.4.4 voor Sea of Thieves zeker de minste niet. Zoals eerder al aangekondigd, zijn Cargo Runs op de schop gegaan en lijkt Rare meer unieke soort Voyages uit te willen rollen.

Middels een reeks officiële patch notes maakte de Britse ontwikkelstudio bekend wat er allemaal verbeterd en veranderd is. Kopstukken daarin lijken de introductie van wederom twee nieuwe Mercenary Voyages, waarmee spelers (tegen betaling) een uniek en uitdagend avontuur kunnen beleven, uiteraard met een reeks eigen beloningen.

Ondertussen zijn de Cargo Runs, zoals eerder toegezegd, rendabeler gemaakt voor piraten. De te vervoeren vracht is nu duurzamer, hoeft minder ver vervoerd te worden en levert ook nog eens meer op. Ook het andere aspect van de Merchant Alliance, het verzamelen en vervoeren van dieren, boert nu beter.

Daarnaast lijkt ook de ietwat omstreden combat van Sea of Thieves aangescherpt te zijn. De beruchte bug die spelers extra snel liet schieten met twee geweren is daardoor opgelost. Ook zorgen extra voedseltonnen aan boord ervoor dat de lay-out op schepen zich beter leent tot zwaardvechten.

Wil je meer weten over welke laadtijden zijn versneld of andere bugs die Rare nu verholpen heeft, lees dan gerust door op de officiële Sea of Thieves website.

Sea of Thieves verscheen 20 maart vorig jaar voor Xbox One en Windows 10, ook als onderdeel van de Xbox Game Pass. Later dit jaar staat, vermoedelijk rond de verjaardag van de game, ook gratis uitbreiding The Arena nog in de planning.

  1.   
    Sixty's avatar

    Dus vanavond weer een SoT stream van Tom?