Nieuwe update Battlefield 5 vandaag beschikbaar

Ontwikkelaar DICE heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Battlefield 5. Een veelgehoorde klacht waarbij het scherm enorm flikkert als je op iemand van je squad wilt spawnen is in deze update opgelost, maar ook zijn er diverse aanpassingen gedaan aan shotguns en het Company Coin-telmechanisme.

De update bevat ook diverse verbeteringen om crashes tegen te gaan en de stabiliteit van de game te verbeteren. Bovendien adresseert de patch een aantal specifieke pc-gerelateerde problemen, zoals het uitschakelen van Deep-Learning Supersampling (DLSS) in combinatie met DirectX 11.

De update is vanaf dit moment te downloaden voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De volledige lijst met verbeteringen is door DICE inmiddels online gezet.

Bovendien is vanaf aanstaande donderdag 7 maart de 32-spelersversie van Rush tijdelijk beschikbaar als standalone-modus. Je speelt in de mappen Twisted Steel, Narvik en Devastation. Rush zal later dit jaar volledig beschikbaar zijn als spelmodus, maar een exacte datum is hiervoor nog niet bekend.

  1.   
    mmx's avatar

    Mooi van Dice.ga gelijk aan de slag.